Längst till vänster är en bild på vår fina ytterdörr, bilden högst upp till höger är från min kvällspromenad igår när jag gick ner till Cutty Sark och kollade över Themsen mot Canary Wharf, så fint! Bilden nedanför är på D innan simningen, han längtade verkligen efter att få hoppa i.

Hej på er! Det här känns som världens längsta dag, men det beror nog på att jag somnade sent och gick upp tidigt. Idag stod klockan på 7, efter frukost satt jag och D med Plus Plus (jag hade med det som present och han fullkomligt älskar det!) en stund innan vi åkte till simningen.
Igår och idag körde P till simningen, men imorgon är det min tur! Hade min andra körlektion idag och allt flöt på mycket bättre än det gjorde igår. Det är fortfarande väldigt ovant att köra på vänster sida, men det löser sig nog snart.
När jag kom hem hade jag lite tid innan de kom hem att vika ihop tvätt samt packa väskan inför simningen imorgon. Fixade även en biljett till The 1975's konsert i The O2 i December, spontant är bra. Produktiv dag med andra ord!
Nu sover killarna (är barnvakt ikväll) och jag har precis ätit middag och försöker lista ut vilket sim-kort jag ska skaffa, om jag ska öppna ett bankkonto osv.
Imorgon har D en playdate och efter det är jag ledig så jag funderar på om jag ska se Leo Stannard i Hackney på kvällen. Måste bara lista ut hur/om jag tar mig dit och hem haha! Hoppas ni haft en fin dag!
Life |
Upp