Hej!!

Har skrivit så mycket i sommar om att jag fyllt i papper för att åka på äventyr men aldrig berättat vad jag ska göra. Vissa av er visste och andra kanske listat ut det men jag har äntligen fått tummen ur och åkt iväg som au pair! Min nya adress är Greenwich, London och det känns så bra.

Mina värdföräldrar (R och P) är i 30-års åldern och är hur snälla som helst. För att inte snacka om deras två söner! F är 2,5år och D är 4,5. Jag kommer mest ta hand om D eftersom F är på nursery under dagarna. D går i skolan en bit bort så en av mina viktigaste arbetsuppgifter kommer vara att skjutsa honom dit på morgonen och hem på eftermiddagen. Hur jag ska lära mig att köra i vänstertrafik är än så länge ett väldigt stort mysterium.

Igår efter ett jobbigt hejdå till mamma och pappa, lite häng med Sandra och ett försenat flyg mötte pappan (P) upp mig på Gatwick. När vi kom hem fick jag träffa resten av familjen. De bor jättefint och väldigt nära Greenwich Park och The Royal Observatory med fantastisk utsikt över Canary Warf på andra sidan Themsen. Uppe på kullen kan man se London Eye, 30 St Mary Axe, The Shard, The O2 och massa andra stora byggnader, så gissa vart ni hittar mig på mina lediga dagar..?

Idag har dom visat mig Greenwich, är verkligen så tacksam över att jag har det lokalsinnet som jag har. När barnen var iväg på kalas under eftermiddagen så gick jag och kollade i affärer, gick upp till observatoriet (för andra gången idag haha) och handlade lite småsaker på Sainsbury's påväg hem.

Än så länge känns detta hur bra som helst och jag ska försöka blogga om det mesta. Veckan som kommer är D ledig från skolan, jag har några körlektioner och i helgen kommer P's familj hit så då blir det troligtvis fullrulle här hemma.

Har längtat efter det här så himla länge och nu ä-n-t-l-i-g-e-n händer det! Det här året ska bli så kul!
Upp