Hallå! I söndags var jag på Madame Tussauds med Gabriella och Linnea, bästa ögonblicket har ni dokumenterat ovan. Såg en 4D-film som fick både mig och Gabriella att skrik-skratta i salongen, så himla roligt. Åt middag på Nando's innan vi sprintade genom Regent's Park till Primrose Hill i hopp om att få se solnedgången, men vi var försena. Den sprinten resulterade endast i en svettig Victoria (eller Svetlana som en blev kallad i Sälen en utekväll haha) och suddiga bilder. Avslutade söndagen i en biosalong framför A streetcat named Bob som var hur bra som helst!
I måndags när jag slutat mötte jag upp tjejerna vid Charing Cross, åt pizza och sa hejdå till Linnea som åkte hem till Sverige i tisdags. Kommer sakna henne!
Efter det har dagarna bara rullat på. Idag mötte jag upp Gabriella och gick runt lite på Westfield. Shoppade lite på Primark och åt lunch på Nando's innan vi båda behövde hämta våra värdbarn. Ikväll har jag fixat en flygbiljett hem över jul, har inte bestämt mig för hur/vad jag vill göra på nyår så än så länge har jag endast en enkelbiljett, spännande..
Ha en fin helg!
Upp