Den här veckan började inte riktigt som föväntat då jag blev sängliggandes hela måndagen med en släng av magsjuka. Hade glömt hur jobbigt det faktiskt är att vara sjuk, speciellt utan att ha föräldrar som tar hand om en (läs: tycker synd om en haha).. Men efter att ha vaknat upp pigg i tisdags har allt rullat på som vanligt.
I torsdags när jag slutat åkte jag in till Oxford Street, mötte upp Gabriella och Linnea och hängde med dom under kvällen. Igår träffade jag Linnea. Vi gick längs Themsen till Southwark där det var rejäl julstämning, om man bortser från musiken som endast bestod av Jackson 5 och hip hop.. Åt köttbullar med mos och lingonsylt innan vi gick till Waterloo och mötte upp Gabriella. Gick tillbaka till Southwark där vi drack Rekorderlig och myste i kylan innan vi åkte hem.
Idag har det regnat hela dagen och jag har haft en riktig slappardag då jag endast legat i sängen och kollat på serier. Började se, samt se klart, The Crown på Netflix. Tips tips om ni vill se en helt fantastisk serie!
Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag och tjejerna till Madame Tussauds under dagen och på kvällen ska vi på bio. Det är reklam överallt (bussar, tunnelbana, ads på youtube osv osv) om "A streetcat named Bob" så självklart är det den vi ska se.
Hoppas allt är bra med er!
Life |
Upp