Hallihallå! Första "riktiga" veckan och full fart. Kan numer bemästra vänstertrafik med en Volvo, samt fickparkera som att jag inte gjort annat i livet. Nä inte direkt va, häromdagen försökte jag fickparkera i 5-10 minuter innan jag var helt nöjd. D satt i baksätet och härmade mig när jag suckade, haha!
Förra söndagen spenderade jag hos min kusin och hans familj, åt racklett och karvade pumpor. Under veckan har jag jobbat, läst ut tre (!!!) böcker, gosat med Daisy (familjens katt) och gått mycket.
Igårkväll mötte jag upp tre svenska tjejer (Gabriella, Linnea och Clara) och kollade på fyrverkerierna i/på Blackheath. Vet inte riktigt vad vi hade förväntat oss av bonfire night, men det här var helt okej! Åkte in till Bank, tog en öl och pratade om allt möjligt. Hade kramp i magen påväg hem efter allt skratt!
Idag spelade jag lite spel med familjen innan jag gjorde mig iordning och mötte upp tjejerna i South Kensington. Jag, Gabriella och Linnea åkte sedan in till Oxford Street för att se när de tände julbelysningen. Häftig grej att se! Upptäckte även att jag nog var ett lite större fan av The Vamps än vad jag trodde. Åt middag på Pizza Hut och nu ska jag försöka sova. Natti natti!
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Låter som ett par riktigt härliga dagar :)

Upp