Tjollahopp! Det var ett tag sen! Sen jag uppdaterade senast har jag hunnit med ganska mycket.
Har gjort min sista dag i Trysil och grät nästan när jag skulle säga hejdå till de jag jobbat med de här 15 helgerna. Fick städa 870 en sista gång och uppskattade den för första gången sedan 27 december. Har hat-älskat den stugan så mycket då den är så otroligt fin (fick veta att den är värd 6,4miljoner, så det kanske inte är så konstigt..) men ett rent helvete att städa.
Var på ännu ett musikquiz i Branäs och efterfestade med ett härligt gäng några timmar vilket var nice.
Åkte till Sälen med tjejerna en kväll/natt för att se Miriam Bryant på ICE och sjöng med till "allt jag behöver" för full hals. 
Var ute i Branäs i lördags, dansade tills benen värkte och introducerades som "Coop" för de som inte kände mig sen innan.
I tisdags tog jag tåget till Stockholm med Miriam, bodde i mysigaste lägenheten på Söder som vi hittat genom Airbnb. Började vår minisemester med shopping innan vi köpte med oss sushi och satte oss på balkongen med varsitt glas vin.
Onsdagen var den bästa och roligaste dagen då vi såg The 1975 med Fanny och Micaela som vi lärde känna på första spelningen 2013 samt några av deras kompisar. När konserten var slut mellanlandade vi hemma innan vi mötte upp Kim och hans kompis på Göta Källare. Tog tunnelbanan till Kungsan, hamnade på en studenskiva och åkte sen limousine (oklart hur det hände??) till en efterfest på Östermalm. Vandrade Götgatan hem 05.45 och slocknade nästan så fort vi kom in i lägenheten.
Lunchade med Jonathan aka birthdayboy igår och kikade runt i affärer innan vi tog tåget till Karlstad igen. Himla bra tre dagar med andra ord!
Idag har jag hängt med Sara och barnen i Skåre i stort sett hela dagen. Lärde Nellie att cykla i uppförsbacke och lekte fashionista med Loui. Mötte upp Jennifer i stan ikväll och hängde med henne, Kristan, Fredrik x2, Sebastian, Petter och Agnes i några timmar. Saknat det gänget alltså.
Ska försöka skriva här oftare så det inte blir såhär mycket att berätta om nästa gång haha! Hoppas ni mår bra, puss!
Life |
Upp