Juni

Hej! Det har gått några veckor sen sist så här kommer en liten sammanfattning av vad jag haft för mig!
Midsommar firades i Sysslebäck tillsammans med Nathalie och ett gäng kompisar uppifrån. Dansade bugg och tryckare hela kvällen med ett konstant leende på läpparna.
Midsommardagen spenderades först i Bograngen på tut-bingo innan vi festade med ett ännu större gäng kompisar på Älgsjövallen under kvällen/natten.
Förra veckan var jag och Sofia i Göteborg och ni kan ju garanterat gissa vad vi hade för oss... One Direction spelade på Ullevi och självklart skulle vi stå längst fram. Sagt och gjort så hamnade vi längst fram vid lilla scenen där vi sjöng med för full hals och dansade så mycket vi hade möjlighet till (det var ju gaaaaanska trångt då..). Bilder och så ska jag försöka lägga upp i ett annat inlägg! Hann även umgås lite med Felicia då vi bodde hos henne, vilket alltid är lika roligt!
I torsdags sov Wille och Maria här och i fredags hjälpte jag dem att flyttstäda Wille's lägenhet i Grums. Hängde även med Wille under eftermiddagen innan han skulle iväg.
I lördags var vi ett litet gäng här hemma som grillade, spelade kubb och kollade fotboll. En riktigt bra kväll med andra ord! Under söndagen sov jag superlänge och slappade sen i princip hela dagen. Kvällen spenderades med FaceTime, skratt och massa prat innan jag lyckades somna relativt tidigt..!
Den här veckan är det jobb som gäller innan jag och Nathalie åker till Uddevalla med hennes familj i helgen. Ska bli så roligt!!
Upp