Hej! De senaste dagarna har jag verkligen laddat batterierna efter att ha varit lite halvseg i veckan.. Under veckan som gått har jag träffat Hojin och ätit lunch samt pratat bröllop, möhippa och kärlek. Känns så himla galet att hon ska gifta sig efter sommaren?? Är så himla glad för hennes skull! Sen har jag hängt mycket hemma hos Lindh's, as usual.
I helgen var även Jonathan hemma, så i fredags- och igårkväll har jag umgåtts med honom (+ våra familjer). Igår var hans familj här och grillade, årets första BBQ: check!
Idag har jag, mamma och pappa varit i Hällefors och träffat släkt. Första stoppet var hos min tremänning Maria's salong och mitt hår blev både några nyanser ljusare (och mörkare) samt någon dryg decimeter kortare, är så himla nöjd!! Efter det åkte vi ut till pappas kusin och fikade innan vi rörde oss hemåt igen. Stannade till här hemma innan jag skjutsade Wille hem till Grums. Han tar studenten i juni och jag är mega avis! Vill uppleva hela studentveckan igen och igen och igen!
Resten av kvällen har spenderats med kalendern i högsta hugg! Måste börja planera sommaren med konserter, resor och jobb så att allt hinns med. Än så länge ser det inte ut att bli några problem, håller tummarna!
Life |
Upp