NEW BLOG

Hejhej!
Då jag de kommande månaderna mestadels kommer blogga om mitt liv som au pair kommer jag lägga den här bloggen lite åt sidan. Nu hittar ni mig HÄR!
Ha det bra så länge kompisar!

Madame Tussauds

Hallå! I söndags var jag på Madame Tussauds med Gabriella och Linnea, bästa ögonblicket har ni dokumenterat ovan. Såg en 4D-film som fick både mig och Gabriella att skrik-skratta i salongen, så himla roligt. Åt middag på Nando's innan vi sprintade genom Regent's Park till Primrose Hill i hopp om att få se solnedgången, men vi var försena. Den sprinten resulterade endast i en svettig Victoria (eller Svetlana som en blev kallad i Sälen en utekväll haha) och suddiga bilder. Avslutade söndagen i en biosalong framför A streetcat named Bob som var hur bra som helst!
I måndags när jag slutat mötte jag upp tjejerna vid Charing Cross, åt pizza och sa hejdå till Linnea som åkte hem till Sverige i tisdags. Kommer sakna henne!
Efter det har dagarna bara rullat på. Idag mötte jag upp Gabriella och gick runt lite på Westfield. Shoppade lite på Primark och åt lunch på Nando's innan vi båda behövde hämta våra värdbarn. Ikväll har jag fixat en flygbiljett hem över jul, har inte bestämt mig för hur/vad jag vill göra på nyår så än så länge har jag endast en enkelbiljett, spännande..
Ha en fin helg!

I'm better without you

Den här veckan började inte riktigt som föväntat då jag blev sängliggandes hela måndagen med en släng av magsjuka. Hade glömt hur jobbigt det faktiskt är att vara sjuk, speciellt utan att ha föräldrar som tar hand om en (läs: tycker synd om en haha).. Men efter att ha vaknat upp pigg i tisdags har allt rullat på som vanligt.
I torsdags när jag slutat åkte jag in till Oxford Street, mötte upp Gabriella och Linnea och hängde med dom under kvällen. Igår träffade jag Linnea. Vi gick längs Themsen till Southwark där det var rejäl julstämning, om man bortser från musiken som endast bestod av Jackson 5 och hip hop.. Åt köttbullar med mos och lingonsylt innan vi gick till Waterloo och mötte upp Gabriella. Gick tillbaka till Southwark där vi drack Rekorderlig och myste i kylan innan vi åkte hem.
Idag har det regnat hela dagen och jag har haft en riktig slappardag då jag endast legat i sängen och kollat på serier. Började se, samt se klart, The Crown på Netflix. Tips tips om ni vill se en helt fantastisk serie!
Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag och tjejerna till Madame Tussauds under dagen och på kvällen ska vi på bio. Det är reklam överallt (bussar, tunnelbana, ads på youtube osv osv) om "A streetcat named Bob" så självklart är det den vi ska se.
Hoppas allt är bra med er!
Upp