MAY

Alltså hjälp?? Vart tog den här månaden vägen?? Har gjort så himla mycket känns, samtidigt som det känns som att jag inte gjort ett dugg.
Har jobbat mycket på dagis, varit på inflyttningsfest hos Ida i hennes torp, hängt med vännerna i Karlstad mer än vanligt, gosat med Anders (och Felicias, kan man säga) lilla hundvalp Dordi (bilden i mitten) och myst samt varit hundvakt till mina små huliganer (Molly fick även leka modell på bilden längst ner till vänster).
I helgen var jag hemma i stan och firade mamma som fyllt år, var på dop för min ögonsten Loui, sov över hos Jennifer, fixade frukost till mamma imorse och hängde en stund med bästa Nathalie innan jag åkte hem.
Den här veckan jobbar jag på dagis, i helgen kommer mami och papi för att fixa med veden, förhoppningsvis blir det festligheter och nästa vecka åker jag till Spanien! Wiho! Hoppas allt är fint med er!

You don't know where to begin 'cause you've spent a lifetime fitting in


Älskar den här bilden från när jag och Sofia var i Trysil för några helger sen
 
Hola! Ännu en vecka har passerat och jag har varvat dagis med Coop. I fredags efter jobbet umgicks jag med Anna-Karin, Sara och barnen. Lördagen sov jag iprincip bort innan jag gjorde mig iordning för valborgsfirande i Torsby med Sanna, Sofia, Ida och Andreas. Åt middag på Annies Kabyss innan vi gick/dansade upp mot torget. Medans de andra gick in på Idet hoppade jag in i en saknad Ida's Cheva och åkte några varv, livet var nice!
Avslutade kvällen/natten med en kebabtallrik från Quickly i en limousine tillbaka till Sysslebäck.
Hade en så himla bra natt som bestod av så mycket skratt att jag hade ont i magen när jag vaknade i söndags!
Spenderade söndagen på bästa vis inne hos grannen med min lilla extrafamilj.
Den här veckan har hittills bestått av sömn, träning och jobb. Imorgon kommer mamma och pappa samt släktingarna på andra sidan häcken, så de kommande dagarna står vedklyvning, semesterplanering och bebismys på schemat. Men först ska jag försöka hinna städa huset innan päronen kommer.
Hoppas ni hade en bra valborg och en bra start på veckan! Puss!
Upp