Easter

Alltså påsken?! Bästa dagarna på det här året än så länge!
Fest, bra vänner och ett glatt humör var allt som behövdes! Favoritdelen var i lördags när Mats och Olle sjöng rövarlåten från Ronja Rövardotter för full hals medan jag satt på toa. Skrattar bara jag tänker på det!
Hann dessutom med att laga mat i torsdags när jag var ledig och bara det var hur nice som helst.
I söndags gjorde jag min nästsista jobb-dag i Trysil och nu på söndag gör jag min sista dag för den här säsongen. Märks väl i höst om jag hamnar däruppe nästa vinter också..
Idag är jag ledig efter att ha jobbat två 9-timmars pass med feber, så den här dagen behövde jag verkligen. Nu är iallafall febern borta och jag ska in och mysa med Sara och ungarna! Ha en bra onsdag, people!

Quiz, jobb och efterfest

Att jag ens lyckas hålla ögonen öppna just nu är ett mirakel.. Igår var det musikquiz och jag stressade som bara den när jag slutat (20.15) för att hinna hem, fixa mig, hämta upp Charlie och sen åka ner till Branäs (quizet började 20.30). Helt sjukt att vi hann fram så vi hörde första frågan ändå! Ingen vinst denna gång men en otroligt bra kväll oavsett. Hamnade hos Sanna efteråt och spelade gitarr, diskuterade breakups och brunch med Arti och promenerade sedan hemåt runt tre.
Idag har jag jobbat 8-18 och det bästa idag var antingen när Mats kom in i affären iklädd tights eller att jag och Sofia äntligen hade lunch samtidigt haha! Imorgon har jag ett kort pass 13-20.15 och innan det ska jag och mamma hinna med en tur till Långflon för shopping och lunch hade vi tänkt. Nu ska jag sova, godnatt finisar!

Sunday

Söndag igen och imorgon börjar en av mina favoritveckor på hela året! Älskar påsk! Förklarade för Olav på jobbet idag att jag älskar påsken pga ledigheten (jobbar i stort sett hela veckan, men ändå haha), att man får umgås med familj, släkt och vänner samt att det är bra afterski. Hans fantastiska fråga då var: "så det är inte mest för festen då..?" HAHAHA, han känner mig väl nu alltså!
Igår hade jag supermycket på jobbet så jag var helt utslagen när jag kom till hytten. Tog en kort promenad till Happy Faces, beställde sushi och satt kvar och snackade med dom under tiden jag väntade. Åh vad jag kommer sakna dem och sushin...
Somnade iallafall väldigt tidigt igår och det var nog bra då jag blev inringd till jobbet kvart i åtta. Jobbade ca nio timmar idag, rekord den här säsongen tror jag!
Kom hem sent och möttes av varma mackor och mami som är här några dagar extra, wiho!
Bra avslut på en grym vecka som innehöll en återträff med bästis och hennes familj efter tre månader ifrån varandra, en "vinst" på musikquiz med ett gäng vänner och en massa jobb.
Upp