Now is not the time

De senaste två veckorna har innehållt en förmiddag vid farmor och farfars grav, en spontanroadtrip till Digerfallet för kvällsdopp med Andreas och Ida, mys med fyradagarsgamla kattungar och bus med mina favoriter. Selfien får symbolisera min nya besatthet av snapchat och detta magiska snygg-filter. Har även jagat otroligt mycket Pokémons uppe på Branäsberget tillsammans med Andreas och Ida. Det enda vi gör om kvällarna typ.
Hängt mycket med Lovisa efter jobbet också. Lever dessutom just nu med jobbigaste träningsvärken efter två gympass med André, fyfan.
Så rörigt inlägg men japp. Nu ska jag sova för imorgon jobbar jag öppning till stängning. Puss på er!

Geronimo

Smoke in my lungs, I'm dead and gone
I was alive but the feeling has gone
Wish I can feel again, I'm on my own
Just throwing stones in to the water but they don't know how to float
Wish I could breathe again
I was in the ground and the space don't feel the same
I was looking down
And she said my love could change, what are you waiting for?

Who you gonna call, when you need somebody

Hej, halloj! Hoppas ni mår fint. Att blogga går ju sisådär.. Jag mår bra iallafall! När jag inte jobbar så umgås jag med kompisar, lånar hundar att ta med på långpromenader och sover. Händer inte så mycket mer i mitt liv just nu faktiskt..
Sen jag kikade in här senast har jag varit i Höljes under rallycrossen, dansat bugg i Likenäsparken, busat med ungarna på dagis, spenderat för mycket pengar på IKEA, lämnat in min lilla Opel på verkstad (mest traumatiska förmiddagen i mitt liv, men det gick fint!) och umgåtts med saknade kompisar i Karlstad.
De senaste dagarna har varit så bra och nu väntar endast en kort dag på jobbet innan jag kan ta helg och ladda upp för nästa veckas 47h jobb. Ha det braaaa!
Upp