Om det är något jag älskar så är det att lägga sig i en nybäddad säng, slänga upp fötterna på väggen, trycka på play på favoritspellistan och öppna en ny bok.
Var på stan med Sara och Loui igår efter ett morgonpass på gymmet (förstår inte hur jag orkade va där innan 7 på morgonen efter en sömnlös natt, sjukt). Räknade sympati- och ogillandeblickar från människor när jag gick runt med barnvagnen, åt en sen lunch på Sandy's och införskaffade mig matlådor, en skönlitterärbok och en kalender. Känner att det är på tiden att jag verkligen tar tag i mitt liv och börjar planera the future.
Under kvällen hängde jag hemma hos favoritparet a k a Jennifer och Kristian, bra kväll!
Idag har jag rensat i mitt rum, slängt onödiga saker, lagat mat och dansat runt till The 1975's nya singel The Sound. Imorgon ska jag upp tidigt och packa för att sen åka till Sysslebäck. Funderar på att tajma in ett besök på dagis/fritids på vägen och hälsa på gamla kollegor och barn, har saknat det gänget!
Nej nu ska jag läsa några fler kapitel av The Geography Of You And Me med Bon Iver i högtalarna och sen försöka sova. Tveksamt om jag lyckas somna inatt heller. Men godnatt iallafall!
Life |
#1 - - Zara:

Vill du vara med och tävla om en länkning hos mig? Klicka då in och anmäl dig lite längre ner på bloggen! Ha en bra dag! :)

Upp