Jag va bara ett rebound, bäst jag backar

Några bilder från den senaste veckan kommer hääääär. I tisdags lunchade jag med Paulina och Ida, träffade även Julia som anslöt efter ett tag. Så roligt att träffa dom! När Jennifer slutade jobbet mötte jag upp henne och sen hängde vi hemma hos henne under kvällen, myyyyz. 
I onsdags åkte jag till Göteborg med pappa som skulle dit på möte. Kvällen avslutades med sushi sittandes i ett kuddfort i fönstret och torsdagen började med en heeeelt underbar hotellfrukost! Träffade Nicolina på torsdagen och åt lunch på Vapiano, shoppade och fikade innan hon skulle till jobbet och jag mötte upp pappa. Gick på Mc-mässa med pappa och Peter innan vi rullade mot Karlstad igen. 
Idag åkte jag till Sysslebäck och direkt jag kom fram åkte jag till gymmet. Har fuskat såå mycket den här veckan... Nu sitter jag inne hos grannarna och gosar med hundarna framför Skavlan. Imorgon åker jag till Trysil för ännu en jobbhelg, helg 6 av 18 redan, helt sjukt hur fort tiden går just nu?! Ha en fin helg, kompisar!

Monday

Goodmorning sunshines! Jag vaknade för en stund sedan och ska snart pallra mig upp ur sängen och åka till gymmet. Igår när jag kom hem från jobbet så lagade jag mat och tog ett glas vin innan jag gick in till extrafamiljen och myste med dem framför Gran Torino. Clint Eastwood är ju för bra han!
Efter gymmet ska jag packa bilen och åka mot Karlstad igen. Bebismys står på schemat i eftermiddag, imorgon ska jag träffa en saknad och efterlängtad Paulis och på onsdag åker jag till Göteborg. Blir nog en bra vecka det här! Hoppas ni mår bra!

Sondre Justad

Något av det allra bästa med att hänga i Norge är att jag kan lyssna på NRK P3! En artist som spelas för fullt just nu är Sondre Justad. Hans "Riv i hjertet" spelas flitigt och jag var självklart tvungen att kolla upp honom och hans musik. Nu är jag fast, haha! 
Upp