Trysilsmellen och avslutningsfest

Hej! De senaste två veckorna har jag hunnit med en festnatt i Trysil med Sofia, en vecka med influensa efter det, jobb, pulkaåkning i Branäs, vedhantering och avslutningsfest med Skistar och Trysil Guidene.
Igår när jag kom fram till Trysil gick jag till kontoret, hämtade en nyckel och lyfte in mina saker på Tunet innan jag gick tillbaka till kontoret och förfestade med ett gäng kollegor. Rörde oss mot Li-garasjen runt sex där det bjöds på mat, dricka och coverband. Dansade massor (mest med Småland, Randi, Liv och Emma), skrattade mer än vanligt och hade så otroligt kul! Efterfestade i Bakkebygrenda innan jag gick hem i snöstorm runt tre/fyra.
Idag har jag spenderat eftermiddagen i Likenäs på jobb och nu ligger jag i sängen, helt slut. Resten av veckan är det jobb som gäller och i helgen kommer Sara och barnen, wihoo!! Nu ska jag sovaaa, puss!
 

Brother

Hello my loves! De senaste dagarna har varit uh-mazing. I lördags kom Mats, Sanna och Sofia till stan för att se Petter på Tempel och kvällen var så himla braaa. Träffade Paulina och Nathalie som jag saknat superdupermycket och dansade supermycket. Missade sista bussen hem så jag gick hem till Sofia med henne, Mats och Sanna och somnade på hennes soffa. Sov egentligen bort hela söndagen, men hann med käk på Max innan vi åkte tillbaka till Sysslebäck.
Fick ett så roligt samtal idag innan jag cyklade till jobbet och det hela slutade med att jag imorgon gör comeback på dagis/fritids i Likenäs. Ska bli så roligt att komma tillbaka dit, även om jag var där och hälsade på för inte alls längesen.. Senare i veckan vankas troligtvis roadtrips till både Sälen och Trysil också. Vill verkligen inte missa Trysilsmellen i helgen!
Nä nu ska jag sova, klockan ringer 06.30 imorgon!
Upp