Eyes Shut

Throw your heart to me
Let it fall and hit the ground, let it go
Your timing was so wrong
I just want to be found

Superhelg och supermåne

Hej på er! Haft en bra helg? Min har varit hur bra som helst. Den började i fredags med middag och mys innan den fortsatte med 20-årsfirande lördag-söndag för Jennifer och Angelica. Jag har verkligen haft ett leende på läpparna hela helgen! Har så fina människor i mitt liv.
Inatt ställde jag klockan för att se månförmörkelsen, så otroligt häftigt! Är så nöjd med bilderna jag fick på supermånen innan förmörkelsen, när månförmörkelsen började blev det lite svårare att ta bra bilder..
Denna vecka är det jobb och vedklyvning som står på schemat än så länge. Har en känsla av att det blir en bra vecka ändå. Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och få nått i magen. Ha en fin måndag!
 

Infinity

Igår spontansläppte One Direction sin andra låt från deras femte album Made In The AM. Låten heter Infinity och kan vara något av det bästa jag någonsin hört. Texten?? Musiken?? Allt är så otroligt fint. Big up till John Ryan, Julian Bunetta och Jamie Scott som skrivit och producerat den! Klicka på bilden ovan för att komma till Infinity på Spotify!
Upp