Hellu! Ännu en toppenhelg har flugit förbi lite för snabbt. I torsdags åkte jag och pappa till Sysslebäck för att få undan lite vedklyvning. Under fredagen hann vi med ett morgonäventyr i skogen och sen jobbade vi i princip hela dagen. Fredagskvällen spenderades uppe hos Micke med honom, Felicia och Anders. God mat och bra sällskap, behövs inte mycket mer.
Lördagen bjöd på ännu mer äventyr, efter en roadtrip upp till Branäsberget fick vi punktering och när vi rullade vidare hann vi inte långt innan vi fick syn på en vit älg! Riktigt häftigt! Senaste gången jag såg en var när jag och Jonathan var påväg hem från Flisa med våra mammor för kanske 7-8 år sedan..
Kvällen spenderades sen med Henrik och hans kompisar, lite kallt mot slutet men det var en otroligt trevlig kväll.
Igår målade vi i Johans lägenhet under dagen och senare kom Henrik hit. Idag har vi typ inte gjort någonting alls.. När vi vaknade förflyttade vi oss till soffan och blev liggandes framför roliga videos och serier i flera timmar. Perfekt sätt att spendera en ledig dag!
Nu sitter familjen bänkad framför sista CSI avsnitten och käkar pizza som blev över förut. Hoppas er vecka börjat lika bra som min. Puss mina fina!
Life |
Upp