Solid Ground

He has your hand, you hold my everything
This silent burden will be my tragedy
But your eyes say it all when I lay you down
Yeah your eyes say it all when I lay you down
I'll keep it close while I am under it
Dry every tear before you discover it
When my eyes say it all when I lay you down
And my eyes say it all when I lay you down
In the arms of another, you're on solid ground
I'm a fool, I'm a coward and I'm breaking down

Stockholm

Tjillevipp! För en vecka sen stod jag och Nathalie längst fram på James Bay på Debaser Strand i Stockholm efter att ha käkat med Calle på KÄK. James var hur bra som helst och jag tror att både jag och Ninni stod med stora leenden på våra läppar hela spelningen. Förbandet, Alex Vargas, var också helt fantastisk!
Fredagskvällen bjöd på taco- och vinmys hos Ninni med henne och Jonathan. Mina allra finaste stockholmare!
I lördags köpte vi hem kinamat och somnade tio minuter in i Så Mycket Bättre, när vi vaknade några timmar senare poppade vi popcorn och drack milkshake framför Mean Girls, värt.
Söndagen spenderades inne i stan. Vi började dagen på Götgatan, var uppe i Katarinahissen och tog tillsist t-banan till Sundbyberg och kollade in nya KÄK innan jag tog tåget hem. Bästa burgaren och riktigt grym personal, ni som inte varit på KÄK har verkligen missat något.
Hade fyra helt underbara dagar i huvudstaden iallafall. Var sådär lagomt jobbigt att säga hejdå till Ninni, men det är det ju alltid..! Hoppas er helg var lika bra som min. Puss!

When we were on fire

Hej finisar! Dålig uppdatering som vanligt...
I onsdags var jag på jobbintervju i Trysil och i vinter ska jag jobba där! Ser framemot det så mycket! 
På torsdagen var det premiärkväll på Welo som gällde med bästa kollegorna. Hade en galet rolig kväll som avslutades med McDonalds picnick på golvet i mitt rum, haha! I fredags lagade vi mat hemma hos Henrik, hans rätt med chiliräkor är min nya favorit, så gott!
I lördags jobbade jag och efter jobbet blev det myskväll hemma hos mig. Igår lagade vi trerätters och spelade spel innan vi åkte hem till honom. Himla jobbigt att säga hejdå imorse eftersom vi inte kommer träffas på en vecka. Har dock James Bay att se framemot på torsdag samt en helg i Stockholm med Nathalie, så jag klagar inte!
Ha en fin vecka!!
Upp