En helg i Maj


Hello! Jag har haft en så himla bra helg som inleddes i fredags med en tur på stan med Jennifer innan det blev chillhäng hos Petter med ett gäng kompisar under kvällen (efter att jag överraskat Sandra, hihi). Igår jobbade jag 9.30-15 och sen spenderade jag kvällen hemma hos storasyster. Idag har jag, Sandra, Jennifer och Angelica varit ute i Ölme hos Janna och fikat, kollat på kossor/får och myst med hennes svärföräldrars valpar. Ville typ smyga med en hem, så himla söta!! Behövde verkligen den här helgen. Har så fina kompisar! Hoppas er helg har varit toppen. Puss!

We've been taking your shit for too long

This month though??? Har så himla mycket roligt och spännande planerat i Maj så jag tror jag spricker!
Hej! Efter att ha firat in valborg hemma hos Linn med ett gäng favvisar så spenderade jag första helgen i Maj uppe i Sysslebäck med mamma och pappa. Därefter har jag träffat Louise, tränat och kollat på Parneviks. Om ni missat deras serie måste ni kolla ikapp! Ett av de härligaste och mest kärleksfulla (svenska) programmen jag sett på länge.
Ikväll har jag hängt hos Matilda och gjort pizza, testat knepiga drycker (från amerikanska hyllan på Wallinders, inget knepigare än så hehe), halvkollat på film och pratat om massor. Vi har inte hunnit ses på ett tag då vi båda haft fullt upp, så den här kvällen var välbehövlig!
Innan jag somnar ska jag kika runt lite efter Marvel-filmer. De senaste dagarna har jag bockat av 'Thor', 'Thor: The Dark World', 'Iron Man (1 & 2)', 'Captain America: The First Avenger', 'The Incredible Hulk' och 'The Avengers'. Är alltså klar med första fasen i Marvel Cinematic Universe. Så otroligt bra filmer!
Nu ska jag krypa ner i sängen. Puss och natti!
Upp