Hej på er! Efter att ha jobbat i måndags och tisdags så var det dags för Williams bal under tisdagseftermiddagen. Han var så otroligt stilig och han och baldejten var hur fina som helst tillsammans! Igår jobbade jag 6-17 och senare under kvällen åkte jag och Louise in till stan och satte oss på en uteservering med Emma, Tarek och några av deras kompisar, hur trevligt som helst!
Idag var det äntligen dags för Wille att ta studenten!! Han sprang ut klappkanon klockan 12 och sen umgicks släkten i Mariebergsskogen under tiden han åkte flak och när han var färdig så åkte jag och hämtade honom på Sandgrund. Väl hemma fick han vila upp sig lite innan han var på't igen!
När vi satt i bilen förut sa Wille: "det här är alltså allt, det är liksom slut nu" och jag kände igen mig så väl i det han sa. För min del är det ett år sedan jag sprang ut från Sundsta och om någon hade sagt att jag skulle vara där jag är i livet just nu ett år senare hade jag nog faktiskt skrattat personen rakt upp i ansiktet. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova någon timme utifall jag åker på att vara chaufför ikväll. Natti!
Upp