Juni

Hej! Det har gått några veckor sen sist så här kommer en liten sammanfattning av vad jag haft för mig!
Midsommar firades i Sysslebäck tillsammans med Nathalie och ett gäng kompisar uppifrån. Dansade bugg och tryckare hela kvällen med ett konstant leende på läpparna.
Midsommardagen spenderades först i Bograngen på tut-bingo innan vi festade med ett ännu större gäng kompisar på Älgsjövallen under kvällen/natten.
Förra veckan var jag och Sofia i Göteborg och ni kan ju garanterat gissa vad vi hade för oss... One Direction spelade på Ullevi och självklart skulle vi stå längst fram. Sagt och gjort så hamnade vi längst fram vid lilla scenen där vi sjöng med för full hals och dansade så mycket vi hade möjlighet till (det var ju gaaaaanska trångt då..). Bilder och så ska jag försöka lägga upp i ett annat inlägg! Hann även umgås lite med Felicia då vi bodde hos henne, vilket alltid är lika roligt!
I torsdags sov Wille och Maria här och i fredags hjälpte jag dem att flyttstäda Wille's lägenhet i Grums. Hängde även med Wille under eftermiddagen innan han skulle iväg.
I lördags var vi ett litet gäng här hemma som grillade, spelade kubb och kollade fotboll. En riktigt bra kväll med andra ord! Under söndagen sov jag superlänge och slappade sen i princip hela dagen. Kvällen spenderades med FaceTime, skratt och massa prat innan jag lyckades somna relativt tidigt..!
Den här veckan är det jobb som gäller innan jag och Nathalie åker till Uddevalla med hennes familj i helgen. Ska bli så roligt!!

You know that you make it shine

Now that we can hear that sound
I know that you can hold me down, you can pull me under
You can raise everything to the ground
Everything I can arrange, every part of me you change
Just hold me together, tell me you'll always want me to stay

Sun is shining and so are you

Hej på er! Efter att ha jobbat i måndags och tisdags så var det dags för Williams bal under tisdagseftermiddagen. Han var så otroligt stilig och han och baldejten var hur fina som helst tillsammans! Igår jobbade jag 6-17 och senare under kvällen åkte jag och Louise in till stan och satte oss på en uteservering med Emma, Tarek och några av deras kompisar, hur trevligt som helst!
Idag var det äntligen dags för Wille att ta studenten!! Han sprang ut klappkanon klockan 12 och sen umgicks släkten i Mariebergsskogen under tiden han åkte flak och när han var färdig så åkte jag och hämtade honom på Sandgrund. Väl hemma fick han vila upp sig lite innan han var på't igen!
När vi satt i bilen förut sa Wille: "det här är alltså allt, det är liksom slut nu" och jag kände igen mig så väl i det han sa. För min del är det ett år sedan jag sprang ut från Sundsta och om någon hade sagt att jag skulle vara där jag är i livet just nu ett år senare hade jag nog faktiskt skrattat personen rakt upp i ansiktet. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova någon timme utifall jag åker på att vara chaufför ikväll. Natti!
Upp