Good Times

We're getting by, we've done it before
All the nightmares that I've learned to ignore
And you, you've been there too
But somehow I can settle the score
'Cause I know now that I need more
And you, you know it too, yeah
But tell me, tell me
Tell me what it is that you need
Cause I think I'm onto something
Cause I feel the good times coming

Hovenäset

Efter en månad som verkligen varit helt upp och ner klarade jag inte av att vara kvar i stan längre. Efter helgen var hela jag ett frågetecken så i måndags efter jobbet ringde jag min morbror och vips så satt jag i bilen påväg till mitt lilla paradis. Även om jag bara hade möjlighet att vara där i mindre än 24h så var det utan tvekat något jag behövde. När jag kom fram i måndagskväll hade John och Victor lagat mat och kvällen avslutades med kortspel och långa samtal med Lisa, Camilla, Elin och Stina. Hängde även uppe på min klippa ett tag och försökte rensa huvudet.
Sov i sjöboden och vaknade tidigt av att Thomas kom hem med vattenskotern som kusinerna hyrt över dagen. Satt på bryggan och åt frukost med Camilla och pratade ännu mer. Skönt att få perspektiv på saker och höra hennes åsikter. Resten av dagen lekte jag med kusinbarnen, fiskade krabbor och badade (!!!!!). Lyckades även bränna mig på en brännmanet för första gången på typ tio år, såklart.
Var hemma i Karlstad runt åtta och slappade framför serier innan jag somnade relativt tidigt.
När livet känns lite extra tufft är det så skönt att få komma bort ett tag, även om det bara är för några timmar. Är oändligt tacksam för att Hovenäset finns, samt att jag har så otroligt fina kusiner som ställer upp och finns där när jag behöver dom.
Upp