Baby I'll never leave if you keep holding me this way

Hej! Jag tvättar och packar för fullt inför en helg i Stockholm med mina fina tjejkompisar, ska bli så härligt att komma bort ett tag. De senaste dagarna har jag åkt skoter/skidor, hängt med familjen (och extrafamiljen) och myst med Sandra och Julia. Ganska bra dagar alltså! Vi får se hur mycket jag uppdaterar i helgen (antagligen ingenting hahah), men ni får ha en toppen helg! Det ska jag försöka ha iallafall. Puss på er!

burn Trailblazers

När jag igår satt bänkad framför slopestyle (snowboard) finalen i X-Games och såg Ståle Sandbech ta ett silver och Sven Thorgren ett brons så kom jag ihåg 'burn Trailblazers' som spelades in i somras. Dessa avsnitt släpptes för cirka en vecka sedan men först igår tog jag mig tid att kolla in dom. Finns ganska mycket som jag blir imponerad av, men de som kan åka snowboard såhär bra är nog högst på listan. Avslutar det här med ett citat av Ståle: "Jag vill tro att ju mer galna saker du gör, ju galnare blir du. Det är bra att vara lite galen."
http://share.gifyoutube.com/vnqJQM.gif

If you never shoot you'll never know


Hej! Idag åkte jag upp till Sysslebäck och kvällen har spenderats med grannarna (hade deras hund Grynet sovandes på magen ett tag, myyys) och nu har jag ganska precis kommit hem. Den här veckan har jag som vanligt hängt mycket med Sofia men har också hunnit med körkortsplugg, mys med päronen och en fotografering. Resultatet av fotograferingen får ni se i februari/mars någon gång tror jag, spännande spännande! När jag fotats färdigt hängde jag kvar i fotostudion ett tag. Himla bra torsdag alltså! Nu ska jag försöka sova så jag är utvilad imorgon. Puss mina fina!
Upp