A weekend in August


Vilken helg!! I fredags gjorde jag min sista dag på Lilla Saluhallen och sa hejdå till Sofia. Lite småjobbig start på helgen med andra ord.. 
I lördags jobbade jag lekland och på kvällen mötte jag upp Kim på Brasseriet och åt middag. Senare under kvällen hängde jag även med Sandra en stund. 
Igår hade jag, Kim och Jennifer stängning och bestämde oss lite spontant för att gå ut på kvällen. Förfestade lite hemma hos Kim innan vi tog en taxi in till stan där vi mötte fler kollegor. Hade en så rolig kväll som bjöd på skratt, dans och väldigt bra umgänge! 
Kvällen avslutades med att jag träffade Olov som jag inte träffat på kanske tre år?? Var så otroligt kul att träffa honom!
IVeckan som kommer står det jobb och BRÖLLOP på schemat! En vecka jag ser framemot såhääääääääär mycket! 

242km


242km, så långt avstånd kommer jag ha till världens bästa vän frånochmed imorgon. Efter att endast ha haft ca 20meter mellan husen i 20år så känns detta hur jobbigt som helst. Nu kommer vi inte kunna ta en kopp te på kvällen, gå ut på promenader eller kolla serier tillsammans. 
Vi har verkligen haft en otrolig tur att alltid ha haft så himla nära till varandra. Hon är liksom en del av min familj och jag en del av hennes. Älskar bland annat att hennes pappa sagt att jag alltid är välkommen dit för att äta mat, hänga och kolla fotboll. Ni kanske fattar hur nära vi är? Haha!
Så i framtiden kommer det garanterat bli många tripper till Uppsala och långa samtal på Skype! 
Nej fy, det här är jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Men jag är så otroligt glad för hennes skull också, och fytusan vad bra hon är! Stoltare bästa kompis får ni nog leta efter 🙋🏼

I'd rather be a comma than a full stop


Hej på er finisar! Igår ringde chefen och sa att dagens arbetspass var dubbelbokat och frågade om det var okej att jag var ledig idag. Tack och bock sa jag! Skönt med en ledig dag innan jag jobbar resten av helgen. Idag spöregnar det ute så jag har gjort det extra mysigt inomhus. Idag finner ni mig alltså uppkrupen i fåtöljen med en kopp te läsandes "Sista brevet från din älskade" av Jojo Moyes. En bra torsdag med andra ord! Hoppas er vecka varit bra hittills! 
Upp