I'm baaaaaack! Hej! Som förväntat så har jag haft en kanonhelg! När vi kom fram i fredags gjorde vi oss hemmastadda i stugan (som låg nästintill mitt i backen) tillsammans med de andra vi bodde med, åt middag och sen satt vi och pratade lite innan vi somnade.
I lördags mötte vi upp alla andra funktionärer innan vi åkte tillsammans till banan. Vi hjälptes åt att preppa och förbereda innan dagen drog igång med tv-inspelning av TV2, kval och finaler. Jag hade nog ett av de lättaste uppdragen då de tävlande var både charmiga och hjälpsamma. Lördagskvällen spenderades inne hos grannarna (vi var nio personer som bodde i vår stuga och sen bodde de resterande sex i stugan bredvid, plus två till på hotell) ihopträngda vid ett långbord där vi åt tacos och hade det hur roligt som helst. Lite senare gick jag och Maja ut på en promenad som slutade mitt i en skidbacke innan vi gick hem och la oss.
I söndags var det dags för NM, norska mästerskapen, och det var samma upplägg som på lördagen. Vädret var lite bättre och tävlingen flöt på lite bättre. När tävlingen var slut åkte vi till stugan och packade innan vi rörde oss hemåt.
Har verkligen haft en hur bra helg som helst! Tror jag har gått runt med ett leende på läpparna i stort sett hela tiden.
Life |
Upp