We found a treasure in between us

Hellooooo! Sen jag uppdaterade senast har jag hunnit med ett dagspass och två kvälls/nattpass på jobbet, vinmys med Hojin och häng med Sofia. Relativt produktivt iaf.. Idag fixade jag och Sofia frukost tillsammans innan hon gick hem och sen dess har jag haft en riktig mys-dag med sjätte boken i "The Mortal Instruments"-serien och massa iste. Har dessutom haft Urban Cone's nya album spelandes i högtalarna, hur megabra är det inte??? Känns helt okej att vara inomhus med tanke på att vädret inte är på topp..
Jag ska snart pallra mig upp ur sängen och börja förbereda middagen som jag står för idag. Måste även lista ut vad jag ska ha på mig imorgon då det vankas valborgsfirande med ett bra gäng! Ha en fin onsdag, kompizar!

Eyes Shut (Live) - Stripped


Throw your heart to me, let it fall and hit the ground, let it go
Your timing was so wrong, I just wanted to be found
I've got the lines, I've got the lines
Oh it's brighter this time, this type of mine
This disguise, oh you talk to me
Nothing's gonna hurt me with my eyes shut
I can see through them

Baby you have to be completely out of your mind

Hej! De senaste dagarna har jag verkligen laddat batterierna efter att ha varit lite halvseg i veckan.. Under veckan som gått har jag träffat Hojin och ätit lunch samt pratat bröllop, möhippa och kärlek. Känns så himla galet att hon ska gifta sig efter sommaren?? Är så himla glad för hennes skull! Sen har jag hängt mycket hemma hos Lindh's, as usual.
I helgen var även Jonathan hemma, så i fredags- och igårkväll har jag umgåtts med honom (+ våra familjer). Igår var hans familj här och grillade, årets första BBQ: check!
Idag har jag, mamma och pappa varit i Hällefors och träffat släkt. Första stoppet var hos min tremänning Maria's salong och mitt hår blev både några nyanser ljusare (och mörkare) samt någon dryg decimeter kortare, är så himla nöjd!! Efter det åkte vi ut till pappas kusin och fikade innan vi rörde oss hemåt igen. Stannade till här hemma innan jag skjutsade Wille hem till Grums. Han tar studenten i juni och jag är mega avis! Vill uppleva hela studentveckan igen och igen och igen!
Resten av kvällen har spenderats med kalendern i högsta hugg! Måste börja planera sommaren med konserter, resor och jobb så att allt hinns med. Än så länge ser det inte ut att bli några problem, håller tummarna!
Upp