We want the same things, we dream the same dreams, alright?

Att min lilla Nellie (nellpan) fyller tre år nästa år känns så sjukt. Min lilla skruttis!
Hej kompisar! Idag var jag i skolan 10.15-15.00, en heldag med grammatik stod på schemat. På lunchen satt jag och några av tjejerna i klassen och pluggade (såklart? duuuh, gör inget annat längre lol) och pratade lite om helgen. Ser verkligen framemot den här helgen! Wiho! Fest, barnvaktande och mys, helt perfekt!
Efter skolan mötte jag upp en otroligt saknad Lovisa som jag knappt träffat under hela sommaren. Vi satt på Grodan och pratade om allt möjligt. Så skönt att prata av sig lite!
Hann även säga hej och hejdå till bästa Nathalie som åkte tillbaka till Stockholm.
Ikväll är det plugg som gäller, men ska även gå hem till bästis och plåga extra familjen lite senare.
Btw, my fellow One Direction fans, hur bra är inte Steal My Girl då????? Älskar den!!

Push yourself because no one else is going to do it for you

Tre bilder på pluggisarna den här helgen.
Igår fick jag kommentaren: "jag har nog aldrig sett dig plugga så här mycket inför ett prov, inte ens i grundskolan..." och jag håller nog med. Förut hade jag så otroligt dålig disciplin och när jag "pluggade" satt jag alltid med mobilen eller scrollade igenom Tumblr. Visst händer det att man blir okoncentrerad fortfarande, men det är inte alls lika illa som det var på högstadiet eller gymnasiet. Skillnaden nu är väl att det är kul att plugga? I don't know.
Den här helgen har iaf spenderats med fonologiplugg. Igår var Louise här och vi kanske var liiiite ofokuserade.. Jag är inne i en Leonardo DiCaprio-fas så ni kan ju gissa vad som tar störst plats i min hjärna?
Idag känner jag dock att jag är lite mer koncentrerad! Ska försöka få in det mesta nu så att det bara är att repetera imorgon och på tisdag. Nu ska jag plugga vidareee, hoppas ni har haft en bra helg!

En lista en fredag

En bild på dig just nu:
#putamerdåååå
Låten som spelas på ditt Spotify:
Love Who Loves You Back - Tokio Hotel, ny singel peeeps. Har varit vääääldigt skeptisk inför det nya albumet, men om låtarna är som denna (och mindre som Girl Got A Gun...) så kan det nog bli ganska bra ändå.
Senaste nedladdningen i iTunes:
One Direction's audiobook "Who We Are", så nice!
Senaste du rebloggade på Tumblr:
Din plan för kvällen:
Jag ska snart ta bussen in till stan och träffa Louise för tentaplugg och om jag känner oss rätt så kommer vi med stor sannolikhet sitta på Espresso House tills de stänger. En dirty chai i veckan är bra för själen, två eller tre är ännu bättre, or not hehe.
Upp