All I ever wanted to be was somebody to you

Holaaa! Halloweenfest på nöjes igår och jag sprang runt i en overall från Lastbilscentralen Hällefors. Fint det där! Kvällen började hemma hos mig med ett gäng überbra människor och fortsatte sedan på Nöjesfabriken med andra superbra människor. Hade en sååå rolig kväll, som tyvärr resulterade i förkylning och ont i kroppen, men det är nice ändå så jag ska absolut inte klaga. Får ju faktiskt skylla mig själv till en viss del..
Idag har jag umgåtts med päronen. Vi har slängt skräp, fikat och gått på stan. Nu under kvällen har jag hängt med bezzie, kollat TFIOS, pratat, ätit glass (Häagen Dazs' Pralines & Cream är nog gudsgåva till oss människor!!!!) och nu sover hon bredvid mig, hahah. Så myzzzzzz. Godnatt gosisar!

I’m not half as bad as bad as what you’ve been told

Hej på er! Haft en bra vecka såhär långt? Jag insåg precis att jag inte bloggat på ett tag så en quick recap kommer här! Förra onsdagen åkte jag till Stockholm, kollade/lyssnade på The 1975 på torsdagen och sen spenderades resten av helgen med världens bästa Nathalie. Har varit så skönt att ha henne nära i några dagar, behövde verkligen få prata av mig lite. Vi åt iaf massa god mat, vandrade runt på söder och drack vin samt sjöng schlager sista kvällen. Så otroligt bra heeeeelg! 
I söndags tog jag tåget till Göteborg där jag mötte upp resten av familjen för att gå på inspelning av På Spåret, det var ju, hmm, intressant..
Den här veckan har jag till stor del spenderat med plugg. Ikväll var jag i Kil och kollade på Williams hockeymatch, träffade lite släkt också vilket alltid är lika roligt. Nu är jag ledig resten av veckan, eller ja, ledig och ledig, jag ska plugga ändå haha. På fredag vankas Halloween-fest så imorgon måste jag försöka fixa grejer inför det..
Hoppas att ni mår braaaa. Puss mina fina!
Upp