If I try my hardest would you look my way?

Helluu! Ville bara säga hej innan jag måste åka till jobbet. Bilden är från i torsdags när jag, Louise och Sandra var påväg in till stan för att senare dansa loss inne på Jaguar. Blev en otroligt bra kväll!
Igår mådde jag som förtjänat men hade som tur var bara en lektion. Hann hem för att duscha och göra mig iordning lite snabbt innan jag åkte vidare till jobbet. Stämplade in pigg och alert 15.30 och ut med ont i kroppen 02.26 efter att ha stått på benen i nästan tio timmar. Idag är det jobb igen och jag är hur pepp som helst! Ett stort plus är att man får jobba med ett gäng riktigt bra personer som peppar varandra. Jag ska fixa mig snabbt och sen åka in till stan och kolla på arbetsskor och skjorta innan jag börjar jobba runt 14.30. Hoppas att eran lördag är toppen!

You’re the raise on the waves that calm my mind

Heeej! Hur fin är inte hösten egentligen??? Dagen bjöd på solsken, minus grader, en kort promenad och pepparkaksbak. Har dock inte fått så mycket skolarbete gjort som jag hade velat, så det är planerna nu (så fort jag kollat klart på senaste Chicago Fire avsnittet). Ska försöka hinna med ett bad innan PH också. Imorgon har jag lektion på förmiddagen och en tandläkartid på eftermiddagen innan det vankas vinkväll med my girls. Verkar bli en bra torsdag! Puss!

I could make the sun shine from pure desire

Hej! De senaste dagarna har jag spenderat med bezzie. Hade sleepover hos henne igår med enchiladas, 22 Jump Street och youtube-videos ("Cooking Fast and Fresh with West" kan va det roligaste jag sett på länge!!). Imorse fixade vi ihop en våffelfrukost innan vi gick ut och promenerade i det fina vädret. Äntligen sol efter cirka tre veckor?! Under eftermiddagen har jag kollat klart på andra säsongen av Chicago Fire och gråtit lite till de första avsnitten av säsong tre.. Jobbigt det där med serier.
Imorgon är planen att läsa ut en bok till lektionen i litteratur på fredag, samt översätta en text till torsdagens lektion i språkfärdighet. Hoppas även att det är fint väder nog för en långpromenad. Godnatt!
Upp