I put everything out there and I got nothing at all

Tjooooo! Sämsta uppdateringen förra veckan, och den här veckan kommer antagligen inte bli så mycket bättre..
Förra veckan hann jag med en brunch med SA11GIRLS och mys på Sandgrund med SA11G och våra mentorer. Fy vad jag kommer sakna den här klassen!! Var även ute med ett gäng favoriter i fredags. Imorse gick jag och Sofia till bergvik och köpte färskt bröd innan vi gick hem igen och åt frukost ute på baksidan, så härligt! Resten av dagen har jag suttit med skolarbete som ska lämnas in ikväll. 
Det är fortfarande lite oklart om jag har skola imorgon, oavsett så är det min allra sista skoldag isåfall?! På onsdag åker jag och Ninni till Stockholm och stannar där tills på lördag, ska bli såååå kul!!! Puuuuss.

George Ezra

De senaste dagarna har jag i princip bara lyssnat på George Ezra. Han har också varit den enda killen jag suttit och fantiserat om, hehehe. Jag hörde en av hans låtar för ett tag sedan och fastnade inte riktigt, förens när jag förra veckan såg videon och hörde 'Budapest" på MTV. I onsdags blev han intervjuad av Zane Lowe på BBC Radio 1 och jag föll pladask. Inte nog med att hans röst och hans låtar är fantastiska, han är dessutom hur charmig som helst. Den 30e Juni släpps hans debutalbum "Wanted On Voyage" och jag längtaaaaar!
Upp