I don't want to hold you if you want to go

Hej på er! Kan ni gissa hur länge jag har längtat efter just den här veckan? Fast egentligen vill jag att den ska gå snabbt och att det fort som attan blir söndag. Varför söndag kanske ni undrar? THE 1975 BABY! På torsdag åker vi och jag är så otroligt extremt dunder mega taggad, detta kommer bli hur bra som helst! 
Dessvärre har jag fortfarande ett gymnasiearbete att skriva klart innan vi åker. Jag har lite ångest men det är inte så farligt! Har en känsla av att jag kommer bli klar ikväll eller imorgon, och då är det ju lugnt (det ska in på onsdag). Jag och Nathalie har nog tänkt sitta kvar i skolan tills biblo stänger (17.00) och skriva så mycket som möjligt, så nu ska jag försöka koncentrera mig (lol). Pusssss, hoppas att ni har en underbar måndag! 

I knew you were trouble when you walked in

Några bilder som vi tog igår med Paulinas kamera
Jag har haft en av de bästa helgerna på länge. Jag, Paulina och Nathalie har alltså haft vår efterlängtade roadtrip upp till Sysslebäck och Branäs. När vi kom upp igår så hade pappa lastat skotern och vi körde upp till Långberget där jag och tjejerna sedan hoppade på skotern och åkte en stund. Mycket gupp, mycket skratt och bara så kuul! Har ju aldrig varit nöjdare med att ha körkortet för skotern i alla fall. 
Senare på eftermiddagen åkte vi ner till Branäs och hängde på afterskin. Vi drack kall cider, sjöng med till gamla klassiker och fick (ofrivilligt) se en kille stå och strippa på ett bord med blicken fäst på oss (vi klagar egentligen inte heller). Vi somnade sedan ganska tidigt för att idag gå upp och stå i backen när de öppnade. 
Den här dagen har alltså spenderats i Branäs. Vädret och backarna var perfekta, samt att det inte var några köer någonstans. Utöver skidåkningen så har vi åkt partylift (är det här det är party??), grillat korv och chillat i solen. 
Hur helgen avslutades? Jo i ett epa-race. Nathalie var i extas! Vi lyckades hamna i mitten av fyra a-traktorer när vi skulle lämna Sysslebäck så vi sjöng med till dansband, slog händerna i taket och lyckades tillslut bli inringade av dem innan vi vinkade hejdå till våra nyfunna kompisar. 
Jag kunde verkligen inte ha haft en bättre helg, så tack bästa ni för två helt grymma dagar!! MI MI MI MI MI MI
Upp