Glastonbury - day 3 - the last day

Här har jag suttit de senaste timmarna (eller ja, när jag inte har dansat runt och sjungit med då). Dagens program började med George Ezra (världsbäst) innan det fortsatte med The 1975 (längtar ännu mer tills Oktober nuuu). Senare kollade jag även på Sam Smith, Dolly Parton och en av helgens (för min del) höjdpunkter: Ed Sheeran. Så otroligt bra!! Finns inga ord för hur mycket talang den killen har.
Ikväll avslutas Glastonbury med Disclosure (23:00) och det får absolut inte missas. Tycker nästan att det är jobbigt att festivalen är slut, om jag ska va ärlig.. Får hoppas att jag och Roy lyckas få tag i biljetter till 2015, om jag lyckas få med honom i mina planer dvs, haha! 

When you said your last goodbye I died a little bit inside

Tjenare! Idag har familjen storstädat så jag och mamma har varit på tippen med x antal sopsäckar samt handlat lite smågrejer (turnerat mellan ICA, Rusta och Lidl, fun times). Var så otroligt sugen på persikohalvor så en sån burk fick följa med hem, tillsammans med glass, jordgubbar och vegetariskpizza. Under kvällen har jag varit ensam hemma, men det har inte gjort så mycket. Älskar att var själv och dessutom är det ju Glasto. Idag har jag kollat på bla Lana Del Rey, Kodaline, George Ezra (som har sin "riktiga" spelning imorgon, så pepp!!), Clean Bandit, Imagine Dragons och just nu kollar jag på Jake Bugg! Imorgon är det bästa dagen då The 1975, Sam Smith, Ed Sheeran, Bombay Bicycle Club, Ellie Goulding, St. Vincent, George Ezra samt Disclosure spelar. Typ alla mina favoriter, SÅ TAGGAD!!! 
Upp