Och du, hjärtat, kommer att fortsätta orkaTvå bilder från i tisdags
Tjo! I tisdags träffade jag Julia och åt lunch innan vi åkte ut till Skåre och mötte Paulina, Ida och Nathalie. En bra dag/kväll med andra ord. Planerade lite kring en resa till Västkusten och Smögen nästa vecka som jag verkligen hoppas blir av! 
I eftermiddag åker jag till Sysslebäck för att spendera helgen där. Jobb, förberedelser och party står på schemat. Hoppas att ni har en mer intressant torsdag än vad jag kommer ha (på en buss i tre timmar). Puss!

Fish & Chip's


Såhär smarrig var dagens middag
Hej! Dagen har spenderats i sängen, på balkongen, i köket och nu slutligen i soffan. Jag och Johan sitter just nu och tittar på säsongsavslutningen av första säsongen av Haven, en så otroligt bra serie! Inte helt fel att spana på ögongodis heller, Eric Balfour, that man säger jag bara! Så otroligt mycket mums?? Imorgon är planen att jag ska träffa en saknad Julia och sen kommer väl kvällen spenderas i soffan med säsong 2 av Haven. Nu ska vi se första avsnittet av andra säsongen innan jag ska försöka sova. Natti!

You'll find out everything's going wrongTvå bilder från de senaste 24h
Tjenare! Igår blev det spontant en nattpromenad istället för att gå och lägga sig. Mötte upp Adam och gick runt i flera timmar och pratade om allt möjligt samtidigt som regnet öste ner och blixtar lös upp himmeln, men det var trevligt! Förstår numer varför folk är så obsessed med wet t-shirt stuff också, hahah! 
Ikväll har jag haft några av mina fina favoriter här på middag, kaffe (the) och massa prat (holy shit vad det där lät vuxet hahah), perfekt avslut på ännu en vecka. Nu ska jag sova, natti!
Upp