She starts to smile, realized she hadn't for a while

Det blev en sen kväll hos Miriam igår. När de andra tjejerna åkt hem efter massa tårtätande, skratt och prat så satt jag och Miriam länge och pratade om London och kollade igenom videor från The 1975. Ingen av oss kan riktigt förstå att vi verkligen ska till London och se grabbarna igen, lite galet hela grejen.. 
Idag vaknade jag dock med hosta och ont i halsen, så jag blev sängliggandes i stort sett hela dagen. Nu under kvällen har jag och André smidit lite planer inför helgen då det vankas firande och utgång. Den killen vet precis vad jag behöver ibland, hallelujah för killkompisar!! Är så taggad och är redo för en helg med grymt sällskap. 

The Fault In Our Stars

För två timmar sedan släpptes den första officiella trailern för The Fault In Our Stars. SOM JAG LÄNGTAT! Jag lånade boken på biblioteket förra vintern och blev helt förälskad i historien om Hazel Grace och Augustus Waters.
När jag sedan åkte till London i somras så köpte jag den på Pocketshop precis innan boarding. Under vistelsen i London hann jag läsa den tre gånger. Tröttnar verkligen inte, även om jag vet vad som händer.. Det roligaste måste varit den eftermiddagen jag satt i Primrose Hill med tårar i ögonen när jag var på de sista sidorna (ni som läst boken vet vad jag menar), och de som gick förbi kollade undrande på mig samtidigt som jag skrattade och grät för mig själv.  
Om jag orkar se den här filmen på bio återstår att se, men oavsett så längtar jag otroligt mycket tills filmen kommer ut. Är så förväntansfull över att se min favoritbok i filmversion. Okay? Okay.

And I thought you can leave it all in your mind

Hallooo! De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, har dock dragit på mig världens förkylning/hosta så det kanske bara är bra att jag inte haft några större planer. Kom hem från skolan för en stund sedan och ska kolla på Teen Wolf innan jag rör mig mot Miriam. Idag fyller nämligen världsbästa Miriam 19 år så det ska firas med ett gäng bra tjejer! Det är också endast 65 dagar kvar tills jag och Miriam åker till London, wihoooo! Min kväll blir inte riktigt som planerat, men det blir nog bra ändå! 
Upp