Du stör dig hårt på mig

Jag ser du stör dig hårt på mig, vet du vad, jag stör mig lika hårt på dig
Ring inte mig, så ringer inte jag dig, om vi ses på stan kan vi säga hej
Du kommer ångra dig, du kommer ringa mig
Jag kommer ångra mig, jag kommer ringa dig
Men bara låt det dö, bara låt det va'
Om vi ses på stan kan vi säga hej och allt är bra
Fast det inte är nåt bra

Jag är svag för smicker och du smickrade mig hårt
Även fast jag visste att det var helt åt helvete fick du bälta och binda mig
Alla vakna nätter, alla okända brev. Att jag skrev brev, skrev brev, skrev brev

Don't want to see numbers, I want to see heaven

Jag kommer antagligen rulla hem efter den här veckan.... I måndags åt jag och Amanda pastasallad på Wayne's till lunch, i tisdags åt vi och Bella på Mat&Muffins och igår åt vi på Maché. För att toppa det hela så åt familjen middag på Cava42 igårkväll. Så otroligt god mat! Det var allt från pulled pork och revbensspjäll till musslor och broccolipaj, helt perfekt! 
Idag var det den näst sista mattelektionen innan prövningen och allt känns lite lugnare. Är stolt över mig själv som faktiskt tog tag i matten istället för att låta det va. Nu får vi bara hålla tummarna för att allt sitter när det väl gäller! 
Kvällen kommer ägnas åt annat plugg som måste göras. Har en uppgift i engelskan, två reflektioner på grupparbeten som ska skrivas och sen måste jag sitta lite med gymnasiearbetet. Hoppas att ni har en fin kväll, kompisar! 

Gör det inte så svårt, jag vill hålla dig hela natten

Godmorgon! Vaknade inatt av att Fanny hade smsat mig och gissa vad?! Hon träffade The 1975 i Paris inatt! Är så grymt avis, men hoppas att jag och Miriam har samma tur i London.. Hon frågade i alla fall om de hade någon planerad konsert i Sverige men ingen av killarna verkade ha koll på det, så just nu lutar det åt att det blir ännu en utlandsresa för att se dem det här året. (Vi är ju helt sjuka egentligen, hahahaha).
Aja, nu ska jag slänga i mig frukosten framför det senaste avsnittet av Teen Wolf innan jag tar bussen in till stan. Ha en bra dag!!
Upp