Leo Stannard

 
Hur mycket det än tar emot så måste jag nog acceptera att hösten är på ingång. Den här hösten finns det mycket att se framemot inom musikvärlden, Leo Stannards debutalbum är något som jag ser fram emot extra mycket. Albumet släpps någongång i Oktober, men redan nu har Leo lagt upp nya låtar på Soundcloud (se ovan hehe) och hur bra är det inte?? Klicka HÄR så kommer ni till hans profil på Spotify! Där finns bland annat singeln Eliza (se ovan, förövrigt den låt jag lyssnat mest på den här sommaren, loooove it) och EP:n Odyssey. 

All I really care is you wake up in my arms one last time

Godkväll! Har veckan börjat bra? Antar att många, liksom jag, är tillbaka i skolbänken? Hur pepp?? Jag hade min första dag idag vilket innebar en lång introduktion till kursen samt ett nästan tre timmar långt diagnostiskt språktest. Men det var kul! Jag är riktigt pepp på att börja plugga igen och jag gillar att det ser ut att bli en utmaning också! Egentligen vet jag inte vad jag hade förväntat mig när jag sökte kursen, men det var inte riktigt det här. Jag tror dock att det blir hur bra som helst i alla fall! 
Idag har vi även hunnit fixa praktiska saker som att skaffa lånekort (samt lånat kurslitteratur!) och bli medlemmar i studentkåren (party!!! lol). Under kvällen har jag övningskört, kollat igenom itslearning samt myst ner mig framför TFIOS med massa gott. Thank God för pepparmintste! Imorgon väntar en sovmorgon för första gången på nästan tre veckor och sen får vi se vad jag hittar på! Natti!

Just A Little Bit Of Your Heart

I fredags släpptes Ariana Grandes album "My Everything". Jag, som vanligtvis inte lyssnar på Ariana, såg fram emot albumet pga en anledning: Harry Styles hade skrivit en låt som skulle finnas med på albumet. Låten "Just A Little Bit Of Your Heart" är alltså skriven av Harry Styles och de som tvivlat på hans songwriter-kunskaper får nog äta upp sina ord. Jag är helt kär, och det verkar som att jag inte är den enda. SÅ BRA!
Klicka HÄR för att komma till albumet på Spotify. 
Upp