R O B B E R S

Now if you never shoot, you'll never know
And if you never eat, you'll never grow
You've got a pretty kind of dirty face
And when she's leaving your home she's begging you, "Stay, stay, stay, stay, stay."
I'll give you one more time, we'll give you one more fight
Said one more line, be a riot, cause I know you
Well, now that you've got your gun
It's much harder now the police have come
Now I'll shoot him if it's what you ask
But if you just take off your mask
You find out everything's gone wrong.

And you slipped away from me without talking

Hej! Sen jag uppdaterade senast har jag hunnit med att få lite färg på kroppen, lekt med en systerson (och myst med en storasyster), festat med favoriter och sedan haft sleepover med dem och därefter bakishängt på pizza hut (i två och en halv timme...), hängt på Sandgrund med samma sköna gäng samt att ha spelat golf med grabbarna i familjen. 
Påsklovet har varit helt perfekt då jag framförallt har varit omgiven av människor som jag tycker väldigt mycket om men också för att jag har lyckats tänka bort skolan helt och hållet, vilket jag får sota för nu...
Imorgon är det back to school som gäller och jag ligger därför nyduschad och ingosad under täcket med en kopp the och ska snart se på någon film innan jag somnar. Jag hoppas att ni också har haft ett riktigt bra lov! Puss på er mina små hjärtegull! 

Why can't you stay?

Om det finns ett album som jag verkligen längtar efter så är det Lewis Watson's "The Morning" som släpps 13/6. Har hittills hört låten ovan och 'halo' och jag är redan lite utav en emotional mess. När hans första EP släpptes satt jag på ett flygplan påväg till Vietnam, men så fort jag fick en gnutta internet köpte jag albumet online. It's Got Four Sad Songs On It BTW blev soundtracket för den resan.
Tycker dessutom att det är lite galet att en kille som jag av en slump hittade på youtube för dryga tre år sedan samt som jag skrivit med på twitter har blivit såhär stor! (Kände att twitter-delen var tvungen att va med, är lite starstruck tbh). 
Upp