The ground beneath my feet is open wide.

Bestämde mig trots allt för att följa med pappa upp till Sysslebäck redan imorgon. Åker antagligen upp till Brattmon någon dag för att filma/fota för en fotouppgift. Ska dessutom försöka bli klar med en fördjupning och ett repotage. Är så otroligt trött på skolan men försöker intala mig själv att det inte är så farligt och att det "faktiskt bara" är några månader kvar till studenten och allt vad det innebär. Men yes, jag åker alltså till Sysslebäck imorgon och stannar där till på söndag, vilket innebär att jag inte kommer ha något internet och därför inte kommer uppdatera någonting. Ni får ha en fin helg.

All time faves

Den här listan innehåller nio låtar som jag lyssnat på sedan jag gick i mellanstadiet/högstadiet och som jag fortfarande inte har tröttnat på. Varje låt bär med sig något speciellt: ett minne, ett ögonblick eller en känsla. 

Move my heart like a metronome.

Finns inga ord för hur trött jag är idag, även om jag faktiskt lyckades sova cirka elva timmar inatt. Vad hände där?? Jag går iallafall fortfarande runt i pyjamas, känns ovärt att byta om när jag ändå inte ska lämna huset. De timmar jag varit vaken har jag mest hängt på tumblr och lyssnat på musik. Ska försöka sätta ihop en spellista med några av mina 'all time favorites' innan dagen är över! Måste idag även bestämma mig för om jag ska åka upp till Sysslebäck redan imorgon för att vara med på älgjakt på fredag eller inte.. Hmm.. 
Upp