Memories

Första raden: När jag, Alma och Berfin gjorde oss iordning för Halloween-fest med klassen 2010.
Andra raden: London 2008, blev helt förälskad i staden och bestämde under den resan att det var dit jag ville flytta när jag var färdig med skolan här i Sverige. 
Tredje raden: Tokio Hotel konserten back in 2010. Första riktiga konserten som jag gick på, minns fortfarande små detaljer från den kvällen, haha! Saknade grabbar!!

// 2 2 N O V E M B E R 2 0 1 3 //

Inga ord kan förklara hur lycklig jag är just nu!! Idag la The 1975 upp datum för deras turné i November, och gissa vad?? SVERIGE ÄR MED PÅ TURNÉN!!!!!!!!!! Och gissa vilken dag det är?? FREDAGEN DEN 22 NOVEMBER!!!!! Och vet ni vad det innebär?? DET INNEBÄR ATT JAG KOMMER FIRA MIN 18-ÅRSDAG PÅ DEBASER STRAND I STOCKHOLM TILLSAMMANS MED THE 1975!!!! Åh, lyckan är enorm!!! Så himla taggad!!! Det ska bli så kuuuuuuul!!!

Another Love

Vackraste Tom Odell släppte en ny video till sin låt "Another Love" nu för några minuter sedan. Videon är en kortfilm gjord tillsammans med regissören Jamie Thraves. Något av det finaste jag sett. Älskar att det är en historia som passar med låten,  och man kan själv tolka historien hur man vill. SÅ BRA. Åh, bästa Tom. Är helt kär. 
Upp