Words were never meant to be this half-spoken

     
 
Tjo! Lite dålig uppdatering igen, men jag har inte riktigt tid längre.. Kom hem från Sysslebäck igår och umgicks med bästa barndomsgänget hela kvällen/natten, lika roligt som vanligt. Det blir inte så ofta som vi ses allihop eftersom Elin har flyttat till Uppsala och Jonathan till Stockholm, så det är guldvärt när alla är hemma samtidigt!
Idag träffade jag Berfin som är hemma över lovet innan hon åker tillbaka till London igen. Med sig hade hon tre påsar Sour Patch och tre flaskor Ribena Blackcurrant, som jag har längtat!! Hallelujah! Så vi tog igen allt vi missat de senaste månaderna och pratade om lite allt möjligt.
Kvällen spenderades sedan hos familjen Lindh med ett väldigt intensivt spel av Buzz, som vanligt. Imorgon ska jag och Elin förbi Fisheye innan jag ska möta upp Sara och Nellie för en tur på stan. 

We were golden, we were gods.

Här kan vi snacka dålig uppdatering.. Hej! Hoppas att ni har haft en bra jul! Min har varit hur bra som helst. De senaste dagarna har jag hängt med Ida, gjort debut i Branäs, träffat kompisar och myst med familjen.
På juldagen var det fest som gällde och jag förfestade hemma hos Jennifer tillsammans med ett härligt gäng innan vi åkte vidare till Branäs där allt blev lite halvgalet. Jag hade otroligt kul iallafall, och det är det som räknas!
Igår blev det bakishäng med några av tjejerna med pizza och cola på Brant's innan jag tillbringade kvällen hos André. Jag följde med som sällskap när han gymmade, kollade på film med hans föräldrar, lagade mat mitt i natten och spelade tv-spel. Kom hem runt fyra inatt men somnade inte förens runt fem någongång, så ni kan ju gissa på hur trött jag är idag. Jag ska snart ta en dusch innan jag måste ta tag i lite skolarbete, hjälpa mami och papi att fylla några vedsäckar och flytta möbler. Produktiv dag, yes!
Upp