You know I choose you.

Godmorgon! Jag vaknade ganska sent idag, vilket är ganska ovanligt för att vara jag. Jag tror att det kan bero på att jag drömmer väldigt mycket nuförtiden. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men de senaste dagarna har jag haft jätte konstiga drömmar, detta har resulterat i att jag har vaknat med huvudvärk varje dag. Usch. 
Bestämde mig iallafall för att gå upp och fixa frukost/lunch, sedan gick jag tillbaka till sängen och här ligger jag fortfarande. 
Igår var jag i Sysslebäck, umgicks med familj och släkt, träffade farfar och tvättade bilar. Vi åkte hem under eftermiddagen och kvällen spenderade jag hemma hos Caroline med gostjejerna. Satt ute på altanen och åt mat och pratade i flera timmar. Otroligt mysig kväll! 
Idag ska jag inte göra så mycket mer än att plugga lite och kolla serier. Kanske måste gå ut och plocka lite med ved senare också. Ni får ha en jättebra dag! Kram på er!

Don't tell me that it's the end. Sit and stare, we'll just pretend.

Thai-kyckling, Philadelphia, gurka, omelett och ramlösa, perfekt lunch! 

Idag hade jag och Julia muntligt nationellt prov i engelska, alltså började vi 15.00 och slutade 15.30. Jag spenderade min morgon i sängen, var så otroligt trött och orkade verkligen inte gå upp. Runt 10 gick jag upp och duschade och sen fixade jag en sen frukost/tidig lunch och myste ner mig i sängen igen. Efter Nationella tog vi bussen in till stan och köpte sallad på Saluhallen och satte oss vid älven. Det har varit så otroligt bra väder idag, känns äntligen att det är vår! Läste matte från fem till sju och sen tog jag bussen hem. Nu ska jag snabbt packa en väska med ombyte till helgen och sen sova. Godnatt!

We press play, don't press pause.

Min lilla glasburk fylls på hela tiden med bra minnen av 2013. Så mycket har hänt inom så otroligt kort tid, och det är knappt att jag hänger med själv i vad som händer i mitt liv. Det är dags att ta hand om mig själv igen.
Upp