Make that happiness last.

Hej! Som jag förutspådde så blev inga bilder tagna igår.. Men vi hade det jätte mysigt! De åkte hem runt elva/halv tolv och då kröp jag ner i sängen och kollade på Jack och Finn. Somnade liite försent kanske, men det är ju sånt som lov är till för! 
Idag har jag inte gjort någonting.. Sov länge, spelade gitarr och läste lite. Värd dag! Ikväll hade familjen planerat en biokväll, men den blir tydligen inte av.. Så helt plötsligt har jag en kväll utan planer, what to do, what to do? Kommer antagligen spendera kvällen på mitt rum och jag ska även försöka spela in en eller flera covers. Kan bli bra.. Imorgon ska jag träffa Sofia och sen sover jag antagligen hos henne, perfekt!
 

You still have to squeeze into your jeans, but you're perfect to me.


Godmorgon!! Jag ska sluta klaga på att det är kallt.. Jag sitter just nu ute på balkongen och tar en paus i städandet och dricker kaffe. Ikväll kommer tjejerna hit och det blir myskväll för hela slanten! Tills dess ska jag dammsuga, damma och plocka lite i rummet. Ska försöka fota lite under kvällen, men vi har en tendens att glömma bort sånt när vi umgås. Jag har inte träffat mitt gamla kompisgäng på ett tag, så det är mycket to catch up on. Vi hörs under dagen. Ha en bra dag! Vi hörs antagligen senare, annars hörs vi imorgon!

You are perfect to me.

Helluu! Har varit hos systeryster hela dagen och hjälpt henne med att fixa Ai's rum och även gosat med hennes barn. Nu ska jag snart börja röra mig hemåt. Ska försöka orka se Revenge innan jag somnar. Kommer antagligen somna med One Direction's nya singel Little Things på repeat. PERFEEEKT!

Upp