För alla gånger som vi sagt att tiden är vår.

Har dom senaste dagarna inte gjort så mycket.. Träffade Agnes i Lördags, fikade på Espresso House och hade det hur trevligt som helst. I Söndags kom Linda, Daniel, Olivia och Oscar hit, dom stannar i en vecka eftersom Oscar går i hockeyskola, whoop whoop. Idag träffade jag Julia, fikade på Wayne's eftersom Hojin jobbade. Saknat mina brudar!! Sen har jag spenderat kvällen med älskade Hojin. Hur bra start på veckan som helst! 
 
Imorgon ska jag och pappa gymma, har ställt klockan på 7.10... Efter träningen blir det frukost på Kaviar, mums! Ska även packa imorgon, för på Onsdag åker jag och Lili till Stockholm! Ska träffa Dilnaz, Bea, Karro och Therese antagligen! Kommer hem på Torsdag igen.. Antagligen med några fler Jedward-minnen...
 

Mitt på en sjö..

Ikväll har jag hängt med Ida, Matilda och Linda, på en motordriven brygga.. Yeah, sounds weird.. Äsch då, sjukt trevligt även om det kryllade av knott och mygg. Imorgon åker jag hem till Karlstad igen, men nästa vecka är det 'kör bara kör' som gäller. Marten och parken, kan inte bli så mycket bättre!

You're letting me in just to spit me out again.

Hallo! Sitter och käkar blåbär samtidigt som jag väntar på att Concept ska ha sin twitcam.. Bara sisådär en och en halv timma kvar.. Idag har jag kollat på LOL (igen..) och legat en stund i solen. Har även pratat med Lili och planerat resa till Stockholm.. Verkar som att jag får träffa mina älskade tvillingar ändå!! Plus andra saknade människor. Ikväll åker vi till Sysslebäck för att måla, kommer hem igen på Fredag!
 
 
Upp