ÄNTLIGEN PÅVÄÄÄÄÄG!!

Har packat färdigt och nu börjar snart resan mot Stockholm. Det blir andra gången jag ser Coldplay live!!! Inga ord kan nog riktigt förklara hur mycket jag ser fram emot det!! Kommer hem på Fredag men åker till Sysslebäck under helgen, så vi hörs nog först på Söndag.. Anyways så ska jag ha så jäääkla kul, och vi hörs när jag har möjlighet. COLDPLAY, HERE I COME!!

If you love me, won't you let me know?

Har gosat ner mig bland täcket, filtar och massa kuddar med en kopp Yogi-te och ska kolla igenom lite skolarbete innan jag somnar. Snabbspolar mig nog igenom en film också. Har under kvällen packat och fixat inför imorgon, och det känns helt overkligt. Om sisådär 48 timmar (mer eller mindre) står jag och Berfin på Stockholmstadion och väntar på att Coldplay ska gå på scen. Ja, jag längtar!!

Hear me out before you label me "the bad one".

Älskar att det släpps massa ny musik under hösten/vintern. One Direction släpper nytt, Dappy (↑↑↑) släpper nytt, The Script släpper nytt, OCH JAG SITTER HÄR OCH LÄNGTAR IHJÄL MIG. Dessa är bara några av mina favoriter som släpper nytt, att säga att jag är exalterad är en underdrift...
Upp